5 Simple Techniques For Borduur en Opdruk

Wiki Article

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het commence goed meegedacht over het bedrukken van onze kleding achieved emblem's.

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede assistance :D Zeker aan te raden

Alweer erg tevreden around mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende kind blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Heel mooi vakwerk en prettig Get hold of. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Super snelle support en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de shirts die ik besteld heb!

Heel mooi vakwerk en prettig Make contact with. Prima prijs. read more Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Heel blij achieved het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede assistance :D Zeker aan te raden

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

In deze tekst ontdek je alles above het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren fulfilled een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Report this wiki page